Για μαγειρευτό φαγητό πας...

στην ταβέρνα της Κυρά Φρόσως

Από το 1950, η αξιοθαύμαστη κυρία Φρόσω ανοίγει το Μαγαζί του “Λωτού”, όπου η παράδοση συνυπάρχει με μια γνήσια Πηλιορειτικη κουζίνα. Από το πρωί, το μαγαζί της παρασκευάζει ελληνικό καφέ, προσφέροντας επίσης κονιάκ στους εργάτες που κατευθύνονται στα αγροκτήματα τους ή στις καθημερινές τους εργασίες.

Το μεσημεράκι, το μαγαζί μας σερβίρει τσιπουράκι συνοδευόμενο από αυθεντικά πηλιωριτικά εδέσματα. Σήμερα, ο γιος της, Αποστόλης, διαχειρίζεται με αξιοσημείωτη ευγένεια και φροντίδα το σύνολο της επιχείρησης.

Το “Λωτός” βρίσκεται στον όμορφο τόπο του Άγιου Λαυρεντίου στο Πήλιο. Όταν το καλοκαίρι φτάνει με τις ζέστες και τον λαμπερό ήλιο, μπορείτε να χαλαρώσετε στη γραφική αυλή του. Το χειμώνα, όταν το βουνό καλύπτεται από το κρύο, μπορείτε να εισέλθετε σε ένα ζεστό και παραδοσιακό εσωτερικό, κατασκευασμένο από πέτρα.

"Παραδοσιακά Μαγειρευτά από την Κυρία Φρόσω"

Φωτογραφίες του μαγαζιού

"Κρασάκι με μαγειρευτό φαγάκι δίπλα από στη σόμπα"

Τα φαγητά του μαγαζιού

Η βάση του μενού μας είναι η υψηλή ποιότητα. Έτσι, προτιμούμε τοπικά προϊόντα που είναι πάντα φρέσκα. Καθημερινά επιλέγουμε με προσοχή τις καλύτερες πρώτες ύλες και, σε συνδυασμό με την εκτενή εμπειρία μας και τη γνώση μας στον χώρο της εστίασης, δημιουργούμε μια πλούσια παλέτα γεύσεων με σκοπό να σας προσφέρουμε μια αξέχαστη γαστρονομική εμπειρία. Στο μαγαζί μας θα ανακαλύψετε αυθεντικά πηλιορειτίκα φαγητά, φρέσκα μαγειρευτά, ψητά της ώρας, λαδερά φαγητά, γαλοτύρι και πολλά άλλα λαχταριστά εδέσματα.

H τοποθεσία μας

Τοποθεσία

Άγιος Λαυρέντιος, Πήλιo - Βόλος

Επικοινωνία